Nog Mooier By Danielle
 
massage.jpg

Energetische lichaamsmassage

Lieve jij,

Ik ben Bianca van Hasselt, 9 jaar werkzaak bij "Nog mooier by Danielle".
Ik zit 20 jaar in het kappersvak wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Ik merk al een tijdje dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Dankzij Danielle mag ik die uitdaging aan gaan. 

Toen ik kapster wilde worden was mijn intentie om mensen mooi te maken aan de buitenzijde en nu is mijn intentie om mensen mooi te maken aan de binnenzijde. 
Dat mensen dichter naar zichzelf komen, meer energie krijgen en zich sterker voelen. 
Begin vorig jaar heb ik een 5 daagse cursus gevolgd om een Holistische energetische massage toe te passen in de praktijk. Dit is een massage voor het hele lichaam gedurende 1,5uur. Deze massage laat je chakra's (wieltjes in je lichaam) in beweging/draaiende houden waardoor je energie beter gaat stromen in je lichaam, als er een chakra (wieltje) zo goed als niet meer beweegt/draait krijg je blokkades in je lichaam en krijg je lichamelijke klachten, moe, futloos etc. 
Met deze massage gaat de negatieve energie uit je lichaam waardoor je jezelf fitter, energieker en sterker gaat voelen. Het kan zijn dat je de eerste keer al verschil voelt, het kan ook zijn dat je het na een paar keer pas voelt omdat elk lichaam daar anders op reageert. 

Bij je eerste bezoek leer ik jou graag kennen waardoor ik je wat vragen ga stellen ivm de massage, hierdoor leer je mij ook beter kennen waardoor het voor ons allebei wat gemakkelijker verloopt. 


Gun jij jezelf een ontspan momentje? Of wil je graag meer informatie?
Stuur me een priveberichtje via instagram : Zen_by_bianca 
of neem contact op via het nummer van de kapsalon 076 596 3038. 

Ik help je heel graag verder!