Nog Mooier By Danielle
 

Cadeau tips voor de feestdagen!

kerst.jpg

Op zoek naar een cadeautje voor de feestdagen?
Wij hebben voor ieder wat wils!

Tegen de feestdagen hebben we verschillende luxe cadeauboxen van I.C.O.N staan en iedere box heeft zijn eigen actie, meestal krijg je een geheel product gratis!!
We kunnen ook een box naar eigen wens samen stellen, met die producten die je er zelf in wilt, we hebben veel producten ook in mini's en die hebben leuke prijsjes!
Maar waar je ook iedereen blij mee kan maken zijn de cadeaubonnen,
we hebben ze al vanaf €5,- en we pakken ze ook nog eens leuk voor je in!
Sinds kort verkopen we ook parfum van "Yodeyma", de parfums ruiken naar bekende geuren. We hebben ze voor de dames maar ook voor de heren en ze kosten maar €5,95. Wij én veel klanten van ons zijn hier fan van, we krijgen veel positieve reacties en verschillende klanten van ons die deze parfum op hadden werden erop aangesproken. Super leuk om cadeau te geven (en te krijgen)!
Voor de kinderen hebben we tangle teezers en de max bff borstel, deze borstels zorgen er beide voor dat (zelfs lang haar) pijnloos en gemakkelijk ontward word.
De tangle teezer kost €16,- en de max bff brush €13,50.
Daarnaast hebben we make-up van Karaja, waar we vrijblijvend advies over kunnen geven. Ohja, ook handig: mocht je op zoek zijn naar iets wat degene aan wie je het cadeautje wilt geven, hier normaal gesproken zelf in de kapsalon koopt, wij kunnen bijna alles terug zien in de computer dus ook daar kunnen we je verder in helpen!

 

We're mvoing, but not going far!

verkocht.jpg

Ondertussen hebben we de sleutel van dit prachtige pand in ontvangst mogen nemen.
Begin volgend jaar gaan we het voorste gedeelte omtoveren tot een nieuwe kapsalon, we hopen in maart / april te openen. Tot die tijd blijft onze salon aan de St Bavostraat 21 gewoon geopend. Wij gaan ons uiterste best doen om er iets moois van te maken en ontvangen jullie graag volgend jaar in onze nieuwe kapsalon!