Nog Mooier By Danielle
 

NEW

productenkast.jpg

Graag stellen we je voor aan het merk ME&MATS.
De producten van ME&MATS staan bekend om de "happy thoughts & good vibes" én deze producten kun je sinds kort shoppen bij ons in de kapsalon!

De maand december staat in het teken van cadeautjes & daar ben je bij ons voor aan het goede adres. ME&MATS heeft heel veel leuks om cadeau te geven!

 

cursus bianca.jpg

New - Holistisch energetische massage.

Naast een nieuwe kapsalon komt er ook een aparte ruimte voor een "Holistisch energetische lichaamsmassage". Bianca heeft hiervoor een diploma gehaald. De ruimte waar Bianca dit gaat doen word op dit klaargemaakt zodat ze binnenkort hiermee kan gaan starten. We houden jullie op de hoogte!

De massage houdt het volgende in:
- De holistische energetische massage is een volledige lichaamsmassage gericht op de geestelijke en lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.
- Een holistische massage werkt door op het hele lichaam.
Het masseren ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Verder stimuleert deze massage de lymfestroom.
- Een holistische massage werkt ook positief op de chakra's.
- Het vermindert stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar je energieblokkades zitten kan je daar bewust mee aan de gang. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en voel je jezelf beter en vrolijker.
-De massage begint op de rug en werkt van het hoofd naar de voeten toe.
- Na de massage van de achterzijde van het lichaam wordt de voorzijde van het lichaam gemasseerd. Weer van het hoofd naar de voeten.

Wilt u graag meer informatie? Dan mag u altijd contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.

 
b3.jpg

NEW

Beschermen tegen haarbreuk en haarschade, herstellen van de zwavelbruggen en irritaties voorkomen tijdens het (ont)kleuren in slechts 1 stap! Dat is wat #B3 doet!
Bij ons in de salon kun je terecht voor een herstelbehandeling!
#B3 maakt de interne structuur sterker en haar punten minder kwetsbaar, 4 weken lang (maakt niet uit hoevaak je je haar wast).
De treatment heeft een inwerktijd van 30min. Prijs €25,-
Je kan er ook voor kiezen om dit product toe te voegen aan de verf tijdens een kleurbehandeling, hiermee blijft je haar beschermd.
Prijs toeslag b3 totaalkleuring €9,50
Prijs toeslag b3 highlights €15,75

 
bff brush.jpg

MAX PRO BFF BRUSH

De perfecte borstel als je regelmatig last hebt van klitten in jouw haar! De flexibele pinnen, ontklitten jouw haar pijnloos en voorkomen haarbreuk. De anti-klitborstel voorziet jouw hoofdhuid direct van een zachte massage. Deze borstel is geschikt voor ieder haartype.

Prijs €14,95

 
max pro silk.png

NEW

De max pro silk brush creëert een gladde, pluisvrije look. De perfecte stijlborstel. Met de warmte van een stijltang en de de structuur van een peddelborstel. Deze borstel zorgt voor zijdezacht haar in slechts een paar minuten. De verwarmde tanden met meerdere rijen helpt het haar makkelijk door de borstel te laten glijden zonder het haar te beschadigen. De borstel heeft verschillende warmte standen.

Prijs €59,95

 

BIBA

bibasieraden.jpg

Sinds kort verkopen we ook sieraden van BIBA.
Jullie zijn er net zo enthousiast over als ons en daardoor bestellen we regelmatig nieuwe sieraden waardoor de collectie gevarieërd blijft en er voor ieder wat wils is.