Nog Mooier By Danielle
 

VERHUISD!

118592517_3079924815462966_352874991599443258_n.jpg

Na maanden klussen, is het dan eindelijk zover! Met trots willen we jullie vertellen dat we verhuisd zijn naar de St Bavostraat 32. We ontvangen je graag in onze nieuwe kapsalon!

 

me - mats.jpg

NIEUW!
Graag stellen we je voor aan het merk ME&MATS,
wat we gaan verkopen in onze nieuwe salon!
De producten van ME&MATS staan bekend om de "happy thoughts & good vibes" en die willen we graag aan jullie meegeven naar een bezoekje bij ons in de salon!
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons!

 

cursus bianca.jpg

BIG NEWS!!

Binnenkort gaan we verhuizen naar een andere locatie, waar we onze nieuwe salon gaan openen. Naast een nieuwe kapsalon komt er ook een aparte ruimte voor een "Holistisch energetische lichaamsmassage". Bianca heeft haar diploma binnen en kan niet wachten om te starten!

De massage houdt het volgende in:
- De holistische energetische massage is een volledige lichaamsmassage gericht op de geestelijke en lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.
- Een holistische massage werkt door op het hele lichaam.
Het masseren ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Verder stimuleert deze massage de lymfestroom.
- Een holistische massage werkt ook positief op de chakra's.
- Het vermindert stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar je energieblokkades zitten kan je daar bewust mee aan de gang. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en voel je jezelf beter en vrolijker.
-De massage begint op de rug en werkt van het hoofd naar de voeten toe.
- Na de massage van de achterzijde van het lichaam wordt de voorzijde van het lichaam gemasseerd. Weer van het hoofd naar de voeten.

Wilt u graag meer informatie? Dan mag u altijd contact met ons opnemen, we staan u graag te woord.