Mooi haar geeft je zelfvertrouwen

Ook zo toe aan een beetje zon?

'Laat de zon in je haar, en maak je klaar voor de lente'
 

We verkopen haarverzorgingsproducten en sierraden van verschillende merken. Waaronder I.C.O.N., B.R.U.S.H., Jean Paul Myné, Banditz, Yehwang, Biba, Olivia Garden, Marc Inbane, Yodeyma, Muvo, Olaplex..

M O O I , M O O I E R, M O O I S T

Mooi haar, onze kapsels!
 

Om altijd op de hoogte en in ontwikkeling te blijven van de nieuwste trends
volgen wij diverse cursussen. Of het nu gaat om kleuren, knippen of opsteken wij
blijven op de hoogte.

AFSPRAAK

MET PASSIE VOOR HET VAK
 

Trots op mijn fantastisch team!

 

Sinds 2000 heb ik een eigen salon, in eerste instantie begon ik dit avontuur alleen, met als passie mijn mesen nog mooier te maken. Met natuurlijk naast mij, mijn man en 3 kinderen die een grote steun zijn. Inmiddels is onze zaak gevestigd aan de Bavostraat en werk ik met een heel fijn team van jongen meiden. Waar ik heel trots op ben! We zijn een gedreven en hechte groep, die graag dat stapje extra zetten. Zo gaan we steeds bij iedere klant eerst het gesprek aan, zodat de wensen duidelijk zijn en je stralend de salon uit loopt!

I.C.O.N

Onze producten gericht op de mens, het haar en de inherente schoonheid in de wereld.

Ons laboratorium maakt gebruik van milieuvriendelijke, natuurlijke en verantwoorde ingrediënten verwerkt in de meest technologisch geavanceerde wetenschap en formules.

Producten ontstaan vanuit een idee en worden verder uitgewerkt met veel liefde en aandacht. Ze worden met de hand ontwikkeld en ontworpen om te functioneren  tot in de perfectie. Elk product heeft zijn eigen identiteit, terwijl het de behoefte van stylisten en consumenten vervuld.

 

I.C.O.N.

I.C.O.N. formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en beschermen je haarkleur. De producten worden niet getest op dieren en de verpakkingen zijn recyclebaar.

 

Deze producten kun je bij ons in de salon kopen. Of online bij I.C.O.N. Als je onze salon benoemt zouden wij dit top vinden!

Product & kado inspiratie

Een greep uit ons assortiment

Laat je stralen, laat je verwennen

De Salon